Chercher à prefab

prefab
 
Wat is de betekenis van prefab.
Een prefab is een min of meer ingewikkeld onderdeel die vooraf in een fabriek zijn gemaakt en later met andere onderdelen tot één geheel worden samengevoegd; zulke onderdelen zijn op afroep beschikbaar en bekorten de tijd van bijv. bouwen of construeren.
Prefab-Elementen Trans Beton.
Het Vlaams woordenboek prefab.
Een prefab gebouw is een gebouw dat met behulp van geprefabriceerde betonnen, eventueel houten elementen opgetrokken wordt. In VL wordt een veralgemeende betekenis aan de prefab gegeven wanneer het om een eenvoudig, blokkendoosachtig, alleenstaand, voorlopig, meestal gelijkvloer s gebouwtje gaat.
Prefab beton en betonelementen.
Home Prefab beton Prefab beton en betonelementen. Met prefab beton en betonelementen kunt u de opleveringstermijn van uw bouwproject aanzienlijk verminderen. Dankzij de eigen productie-eenheid zorgt Morti voor een uitzonderlijke flexibiliteit. In ons gamma vindt u een ruim aanbod van duurzame producten, dat u kunt aanvullen met alle mogelijke maatwerk.
Prefab Bouwbedrijf Janssen.
De hoge kwaliteitseisen die Prefab Janssen stelt hebben als resultaat dat het beton van onze prefab elementen aantoonbaar van superieure kwaliteit is. Door het storten op mechanische triltafels en steeds te werken met vast ingestelde mengverhoudingen, waardoor een constante betonsamenstelling gegarandeerd wordt, ligt de betonkwaliteit hoger dan 50N/mm.
Prefab Bouwonderneming Hollevoet, aannemer en prefab-specialist.
Een prefab keermuur of keerwand is een stijf, grond of waterkerend werk dat door een groot gewicht en een brede voet een grote standzekerheid kan bereiken. Een keermuur is meestal van gewapend beton, maar er kan ook ander materiaal gebruikt worden. De keermuren kunnen in verstek gegoten worden en/of met schuine afhellingen. Ook kunnen er hulzen meegegoten worden, om nadien een omheining op te bevestigen. De geprefabriceerde betonelementen worden langs elkaar geplaatst waardoor een betonnen muur ontstaat met een groot draagvermogen.
Veilig omgaan met prefab elementen: van transport tot plaatsing op de werf Beswic.
Veilig omgaan met prefab elementen: van transport tot plaatsing op de werf. FEBE, de federatie van de Belgische prefab betonindustrie, heeft een flyer ontwikkeld waarbij in 8 stappen op een ludieke manier de aandacht wordt gevestigd op het veilig storten van beton in dubbele wanden.
PREFAB 12, 13, en 14 oktober 2021 Beurs en Kennisplatform PREFAB.
Bij de wooncomplexen The George en Gustav in Amsterdam beschikken de bewoners over ruime prefab betonnen terrasbalkons, kenmerkend onderdeel in de trapsgewijze architectuur. Bij The George zijn ook prefab betonnen plantenbakken opgenomen om via vertical gardening de gevels een groen karakter te geven.

Contactez nous