Cherchez Ć  maattabel?

maattabel
 
Maattabel Koers Heren Verge Sport.
Heb je reeds een account, Inloggen. Maten en Pasmaten. Team Store Login. TEAM STORE LOGIN. Maattabel Koers Heren. Dames Maten Koers. Maattabel Koers Kids. Heren Running Snit. Dames Running Snit. Kids Running maattabel. Kids Vrijetijds maattabel. Heren Arm en Beenstukken.
Maattabel Zizzi.nl.
Door drie lichaamsmaten op te meten en ze in Zizzi's' maattabel te zetten, zorg je ervoor dat je de juiste maat bestelt. Hoe meet ik mijn maten. Meet horizontaal over de buste strak, maar niet te strak. Meet horizontaal over het middel strak, maar niet te strak.
Maattabel.
Maat Borstomvang cm taille-omvang cm. Maat Borstomvang cm taille-omvang cm. Maat Hoogte cm. Zorg er tijdens het meten voor dat u de lintmeter niet tegen uw lichaam aandrukt. Borstomtrek: leg de lintmeter op uw romp ter hoogte van de tepels.
maattabel Humanoid Netherlands.
MAATTABEL VROUWEN KLEDING. Om je te helpen met het vinden van de juiste maat, kun je hieronder verschillende internationale maatvoeringen vergelijken. HOE TE METEN. meet over het breedste deel van de buste, over de schouderbladen. meet over het breedste deel van de heup, ongeveer 20 cm onder de taille.
Maattabel Officiƫle MS Mode online store.
Wil je straks verder winkelen op een ander apparaat, log dan in om je gegevens te bewaren. Borst: meet de omvang op het breedste punt. Taille: meet de omvang op het smalste punt. Heupen: meet de omvang op het breedste punt. Maat Borst cm Taille cm Heup cm.
maattabel.
Het grootste deel van onze collectie is unisex. Hierbij zijn we uitgegaan van de maattabel voor mannen. Artikelen die zijn gebaseerd op de vrouwenmaattabel: Porto shirt 1750 Skort Nice 1901 Damestight 1802. Masita was founded in 1933 by the Maas family from Sittard.
Maattabel Miss Mary of Sweden.
De maattabel is aangegeven in cm en bevat uw lichaamsmaten, niet de maten van de kleding. Om bijvoorbeeld de juiste maat te vinden neemt u niet de maat van de beha maar meet u de maat op uw eigen lichaam.
maattabel.
Alle MAGs hebben uitneembare voetbedden en zijn geschikt voor je eigen steunzolen of podologische voetbedden. Als je de lengte van je eigen voetbed meet zoals hieronder is aangegeven kun je in de tabel terugvinden welke maat van MAG voor jou het beste is.

Contactez nous